Kontaktadagen 2018

Kontaktadagen är årets största konferens för dig som arbetar med kundmöten via telefon och digitala kanaler och vill skapa morgondagens kundupplevelser. Utöver en inspirerande dag med mingel bland kollegor avrundar vi dagen med en gala där vi korar vinnare i vår nya tävling där vi utser Sveriges bästa!

MunchenbryggerietKontaktadagen arrangeras 24 maj 2018 på Münchenbryggeriet och är Sveriges största evenemang för alla som arbetar med kundrelationer på distans, i telefon och digitala kanaler. Kontaktadagen är en endagskonferens med fokus på framtidens kundmöten.


Kontaktadagen 2018 kommer att ha fokus på det nya landskapet för kundkommunikation. Marknaden har på några få år förändrats dramatiskt. Dagens konsumenter är pålästa, ställer enorma krav på service och försäljning, digitaliseringen erbjuder mängder av möjligheter för kommunikation och självbetjäning, regleringar av marknader ökar i form av nationell lagstiftning, EU-regleringar och internationella överenskommelser. Morgondagens kundkommunikation kommer inte att se ut som idag och du måste hänga med på alla arenor!


Gala där vi utser de bästa!

Nytt för 2018 är GuldKontakt, tävling där vi utser bästa bolag, ledare och medarbetar inom kategorierna kundservice och telemarketing! 


Vi avrundar dagen med den traditionella middagen och tar del av vinnarna i GuldKontakt!


Målsättning
Kontaktadagen är en årligen återkommande konferens och vi har nått vår målsättning är att Kontakta ska bli No1 som samlingsplats för alla som arbetar med kundservice och försäljning på distans! 2017 års konferens gav mycket positiva återkoppingar och 2018 inbjuder vi återigen till det fantastiska Munchenbryggeriet, men en storslagen utsikt över Stockholm .

Du som deltar kan vara:
- VD och företagsledare
- Försäljnings- och Marknadschefer,CIO

- Ledare i call-/kontaktcenters eller telefonsäljbolag
- Kundservicechefer och Kundansvariga

- HR- och utbildningspersonal

Vi avrundar självklart dagen med ett hejdundrande kalas såsom vi brukar!

 

Välkommen med din anmälan!

 

Tina Wahlroth

VD Kontakta

0735 66 55 22

Kontakta är Sveriges enda företrädare för kundservice och försäljning via telefon. Kontaktas arbete inom näringsliv, politik, myndigheter och media är i många fall avgörande för framtidens kundkommunikation på distans