15
mar

Frukost Stockholm: Fördomsfri rekrytering

En frukost om tankar, idéer och konkreta exempel på hur digitaliserad, värdegrundsbaserad och fördomsfri rekrytering med grund i vetenskap kombinerat med matchningsmagi och långsiktigt lärande genom AI blir ett stöd för att löpande rekrytera rätt människor som kommer att trivas och må bra på jobbet.

Kraven på leverans och kvalitet ökar stadigt i många organisationer, vilket även ökar pressen på den enskilda människan. En press som ofta leder till otrivsel, utbrändhet och psykisk ohälsa. Men med hjälp av ett djupgående värdegrundsarbete, transparens, digitala hjälpmedel och en portion mod kan man skapa stabila stödprocesser för en hållbar förändring.

Fördomar är mänskligt. Men ofta ställer de till det i rekryteringen. Även om det inte alltid är enkelt att bortse från dessa faktorer finns det metoder och strategier hur man kan arbeta effektivt för att tvätta bort sina fördomar och finna den bästa kandidaten för jobbet.

Välkommen till en inspirerande morgon tillsammans med Lennart Engelhardt, grundare och VD på Happyr och Rodrigo Garay, grundare av både Working For Change och Diversitas.

Lennart och Rodrigo delar med sig av tankar, idéer och konkreta exempel på hur digitaliserad, värdegrundsbaserad och fördomsfri rekrytering med grund i vetenskap kombinerat med matchningsmagi och långsiktigt lärande genom AI blir ett stöd för att löpande rekrytera rätt människor som kommer att trivas och må bra på jobbet.

Välkommen!

Praktiska detaljer

Datum:
15 mars
Tid:
08:30 – 09.30, med inledande frukostbuffé från 08.00
Plats:
Ekskäret klustret, Birger Jarlsgatan 58, Stockholm (ingång till vänster om porten)
Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för alla, men vi debiterar 500 SEK + moms om du uteblir utan avanmälan.
Anmälan till:
Registrera din anmälan HÄR
Frågor hänvisas till tina.wahlroth@kontakta.se eller 0735 66 55 22

Dina personuppgifter behandlas enligt Kontaktas personuppgiftspolicy.

Frukosten är ett sammarbete mellan:


Kontakta_Logo_RGB     &    happyr-dark-blue-arbetsgivare