3
okt

Kontakta nätverk HR: Framgångsprofiler kundservice och telemarketing

Kontaktas välkomnar till vår exklusiva nätverksgrupp för dig som arbetar som med HR- och personalansvar eller motsvarande inom kundkontaktcenter eller telefonsälj! Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

TEMA: Framgångsprofiler i kundservice och telemarketing
Denna nätverksträff inleds med projektstart av Kontaktas nya projekt att skapa framångsprofiler. Vi fortsätter därefter med nätverksträff där beteendevetare Madelene Andersson från rekryteringsbolaget Happyr berättar om bland annat aktuell forskning kring kontaktyrkens likheter, olikheter och exempel på egenskaper som är framgångsfaktorer. Madelene delar också med sig av exempel på hur man kan skapa träffsäkra matchningsprofiler för rekrytering inom kund- och kontaktcenter, samt matnyttig kunskap och erfarenhet från digital jobbmatchning.
Madelene Andersson, beteendevetare Happyr

Agenda:
13.00 – ca 14.00 Framgångsprofiler i kundservice och telemarketing- projektstartsmöte
ca 14.00 Fika
14.30 – 16.00 Nätverksgruppen fortsätter med fördjupade diskussioner under ledning av beteendevetare Madelene Andersson från Happyr.


Vem kan delta: Nätverksgruppen är för dig som arbetar som personalchef, ansvarig för HR- och personalfrågor inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med personalrelaterade frågor. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som är anställd i Kontaktas medlemsföretag och som arbetar med HR-frågor. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse. OBS! Kontakta förbehåller sig rätten att tacka nej till deltagare.


Anmälan:
Din anmälan till gruppen skickar du till anmalan@kontakta.se. Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i just denna träff.
Plats:Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8 i Solna. Hitta hit!
Kostnad:
Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.
Datum:
3 oktober 2019


Vid frågor vänder du dig till Tina Wahlroth på tina.wahlroth@kontakta.se eller 0735 66 55 22.


Samarbetspartners: