5
apr

Kontakta Nätverk Chef Stockholm: Vad tycker era kunder när ingen undrar?

Det pratas ju bakom din rygg – och det vet du! Men vill du veta vad de säger? I denna nätverksträff får du veta hur du kan lyssna på folk när de uttrycker sitt hjärtas mening på nätet utan att påverkas av din närvaro. Och hur du kan ta tillvara på all den information och utveckla din verksamhet! Föreläsning blandat med gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyte!

Ställer man en direkt fråga via ett traditionellt undersökningsföretag så kommer tyvärr sällan hela sanningen fram. Det finns något konstruerat över en undersökningskontext, något som alltid rör till det. Företaget Gamgi har valt en ny väg och till sin hjälp har de tagit marknadens bästa plattformar för insamling av kommentarer och omnämnanden: det kan gälla sociala medier, nyhetsflöden eller t o m de där röstfilerna du har liggande med inspelade svar på telefonenkäter. Dessa plattformar bevakar dina nyckelord och med hjälp av sk machine learning skiljer de det relevanta från det irrelevanta. Flera av dem lyckas dessutom bra med sentimentsanalysen: vad kände man när man pratade om nyckelordet? Oro? Ilska? Eller gav man beröm?

För att få fram affärskritiska insikter används Artificiell Intelligens och till all insamlad data applicerar de sedan egna algoritmer, som drar strecken mellan punkterna, och till sist låter de sina analytiker presentera begripliga slutsatser i samarbete med dig och ditt team.

Gamgi presenterar här sin unika metodik där de sorterar fram sanningen, skapar intuitiva indikatorer på vad som sägs och vad man tycker, och ger dig ett starkt underlag för handlingskraftiga åtgärder. Så att du kan bli hjälte.

I denna nätverksträff får du veta varför du borde lyssna på vad folk säger! Föreläsning blandat med gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyte i gruppen!

Träffa Pär Warg Wiklund från Gamgi!


Praktiska detaljer

Datum:
Stockholm 5 april 2019
Tid:
Klockan 09.00 - 12.00 med avslutande lunch för den som önskar!
Plats:
Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8 i Solna
Kostnad:
Kostnadsfritt och endast för Kontaktas nätverksgrupp för operativa chefer
Anmälan:
Anmälan till nätverksträffen sker HÄR


Frågor hänvisas till tina.wahlroth@kontakta.se alt. 0735 665522

Varmt välkomna!