28
mar

Kontakta Nätverk WMF: Capacity Plan – vad är det och varför är det viktigt?

Välkommen till vår nätverksträff för dig som arbetar med WFM-frågor. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Under vår senaste träff kom önskan från deltagarna att prata mer om hur man tänker kring planering av resurserna över en längre tidshorisont. Hur får man både organisationen och de anställda att bli nöjda med planeringen? Det kan låta som en omöjlighet men mycket kokar ner i den långsiktiga planen. I denna träff kommer Bernhard Ödin att moderera frågan och ge exempel på hur andra arbetar med CAP plan.


Utmaningar som finns inom de flesta organisationer är:

  • Planering av ledigheter, både för semesterperioder och vid andra tillfällen.
  • Hur man jobbar för att tillmötesgå både agenternas önskemål och kundernas behov.
  • Hur man tänker smartast i den långsiktiga planeringen.Var med och ta fram mätpunkterna som gör skillnad!
Vi kommer under denna träff även följa upp föregående träffs arbete kring framtagandet av nyckeltal. Vilka är de nyckeltal som gör skillnad inom WFM/bemanningsplanering? Nyckeltal som är relevanta för dig som arbetar med WFM i kundkontaktcenter (kundservice och telemarketing) och som vidare kan användas för att ta fram benchmarknivåer för att kunna se vilka likheter och skillnader det finns i våra olika medlemsföretag. Kom och tyck till i detta arbete för att skapa de bästa förutsättningar framöver.


Våra moderatorer för träffen är: Bernhard Ödin, Telemanagement med gedigen erfarenhet inom WFM/bemanningsplanering från flertalet olika företag och organisationer.


Om nätverksträffen: inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper.


Kontakta Nätverk - WFM syftar till att du som arbetar med WFM/bemanningsplanering ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem?
Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – WFM”. Är du intresserad av att gå med i nätverksgruppen är du varmt välkommen att kontakta oss på anmalan@kontakta.se


Praktiska detaljer
Datum:
Stockholm 28 mars 2019

Tid:
Plats:
Klockan 13:00 – 16:00, med frivillig inledande lunch klockan 12.00
Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8, Solna

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar

Anmälan till:
Registrera din anmälan HÄR 


Varmt välkomna!


Ett samarbete mellan:


Kontakta_Logo liten      logo_telemanagement Insikt Passion Genomfo╠êrandekraft