18
sep

Kontakta nätverksgrupp för WFM - Bemanningsplanering: Planeringsbara arbetssätt

Kontakta inbjuder dig till vår exklusiva nätverksgrupp för dig som arbetar som bemanningsplanering och WFM eller motsvarande inom kundkontaktcenter eller telefonsälj! Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

TEMA: Planeringsbara arbetssätt
En viktig komponent i att få en fungerande Bemanningsplanering är att viktiga KPI’er kan mätas. Detta kräver att arbetssätten hos medarbetarna är enhetliga och att uppsatta processer följs. Om vi vill nå uppsatta mål, då måste vi göra rätt saker, hela vägen.
Bernhard Ödin, Senior konsult och WFM specialist påTelemanagement

Format
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Vem kan delta
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som ansvarig för bemanning och WFM eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och/eller bedriva er verksamhets bemanning. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som bemanning- eller WFM ansvarig i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Anmälan
Din anmälan till gruppen skickar du till anmalan@kontakta.se. Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i den första träffen.

Kostnad
Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Datum: Nätverksträffen är planerad till 18 september kl 13.00 – 16.00
Plats: Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8, 171 41, 1 tr. i Solna business Park.

Vid frågor vänder du dig till Tina Wahlroth på tina.wahlroth@kontakta.se eller 0735 66 55 22.

Välkommen!