7
nov

Kontakta Nätverk Klagomålsansvarig

Tema: ”Från klagomål till feedback” I denna nätverksträff kommer vi tala om nyckelfaktorer för en framgångsrik klagomålshantering. Vi möter Anna Span från Telia Company som berättar om den förändringsresa Telia gjort i att gå från att tänka klagomål, till att istället tänka feedback. Anna har under ett antal år medvetet arbetat med att utveckla arbetsmetoder och synsätt, som gör att kunders feedback blir till värde för hela Telia.

Kontakta inbjuder till vår nätverksgrupp exklisivt för Kontaktas medlemmar och dig som arbetar med Klagomålshantering inom kundkontaktcenter eller telefonsälj. Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Vem kan delta: Nätverksgruppen är för dig som arbetar med Klagomålshantering inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är ansvarig för eller arbetar praktiskt med hantering av kundklagomål, omgärdande processer och direkt kontakt med kunder. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar med Klagomålshantering i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag till max 2 personer.

Format:
Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande uppdrag. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram. I syfte att stärka ett informellt nätverkande kan Kontakta ibland bjuda på frukost eller lunch i anslutning till träffarna.

Anmälan: Din anmälan till gruppen kan du göra HÄR eller så skickar du till anmalan@kontakta.se. Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i just denna träff.

Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Datum: Träffen är planerad till 7 november 2019 kl 09.00 – 12.00

Plats: NY LOKAL!! Quality Hotell, Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna (Vid Mall of Scandinavia)

Vid frågor vänder du dig till Tina Wahlroth på tina.wahlroth@kontakta.se eller 0735 66 55 22.