6
sep

Kontakta Frukost: Rätt person till rätt organisation! - En inspirationsföreläsning om konsten att rekrytera rätt och att behålla motiverade medarbetare

Efter 20 års tid i serviceverksamheter har Tele coaching träffat så många medarbetare inom service och försäljning att de tillsammans skulle kunna fylla ett helt Globen. De kommer tillsammans med AMGA delge sina erfarenheter kring att ”rekrytera rätt kompetens” under en inspirerande timma.

För att lyckas i sin organisation är alla de människor man arbetar med avgörande. Ingen kan ensam nå uppsatta mål i en organisation som består av fler än en människa. Varje medarbetare tillför sin del i helheten, oavsett vad den delen består av.


Att leda, coacha och stötta medarbetarna i kombination med att från början rekrytera rätt är en förutsättning för att skapa ett vinnande team och en arbetsmiljö där människor mår bra. Alla som arbetar med människor är väl insatta i detta.


I denna frukost vill vi inspirera till nya tankar kring att leda och utveckla människor och organisationer. Vi kommer att bjuda på många erfarenheter som är baserade på alla olika typer av organisationer och alla olika personligheter vi har mött under åren.


Områden vi kommer beröra:

  • Den framgångsrika kundservicemedarbetaren – attityder och beteenden (insikt, medvetenhet, ansvar)
  • Vad är en medarbetares passion? Hur identifierar man det och hur överför vi detta ”wow” till andra?
  • ”Cultural fit” hur arbetar man för bästa möjliga matchning mellan person och organisation?
  • Hur jobbar man med det i rekryteringsprocessen på ett organiserat sätt?


Praktiska detaljer
Datum:6 september 2019
Tid:Klockan 08:30 – 09:30 med inledande frukost från klockan 08.00
Plats:Scandic Klara, Slöjdgatan 7, 111 57 Stockholm
Kostnad:Kostnadsfritt och öppet för alla
Anmälan:Registrera din anmälan HÄR


Vid frågor vänder du dig till Tina Wahlroth på tina.wahlroth@kontakta.se eller 0735 66 55 22.


Välkommen!