14
nov

Webbinarium: Framtidens telemarketing är här – så kan du göra skriftlighetskravet till en fördel

Kontakta välkomnar till ett webbinarium med trendspaning, fördelar och inspiration kring hur man kan vända kravet om skriftlighetskrav vid försäljning via telefon till en fördel.

HÄR FINNER DU LÄNKEN FÖR INLOGGNING TILL WEBBINARIUM 2018-11-14 8:30


Skriftlighetskravet vid telefonförsäljning har under flera år hängt över oss som mörka moln i skyn och 1 september blev skriftlighetskravet en verklighet. Företag som arbetar med just telemarketing har känt sig hotade och frågan om huruvida försäljningssiffrorna skulle sjunka radikalt, och hit raten likaså, har varit ett faktum. Resultatet av skriftlighetskravet har fått olika resultat för olika branscher. Men det behöver inte i alla delar vara en nackdel att skriftlighetskravet blev infört. Snarare är det en fördel för de företag som förstår hur man kan nyttja kravet på rätt sätt.

Under ca en halvtimme kommer GetAccept och Kontakta vägleda er genom både trendspaningar, fördelar, hur man ser på kravet från den ljusa sidan och vilka verktyg och sätt som finns att tillgå och som faktiskt skapar en ökad hit rate och fler, mer kvalitativa affärer istället.

Så låt oss guida er genom framtidens arbetssätt, sociala relationer, skrivna ord och bilder som rör sig och förbered er på att komma ut på andra sidan med nya insikter och inspirerande tankar.

Kundcase som kommer att presenteras: GodEL, Fortum och Gota Media

Föredragande: Anders Holmberg, Nordic Sales Manager tillsammans med Viktoria Dahlgren, Business Development, Get Accept 

Praktiska detaljer
Datum:
14 november 2018

Tid:
08:30-09.00

Länk:
Länk för inloggning till webbiarium
Anmälan:
info@kontakta.se
Eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 0733 70 35 53


Frukosten arrangeras tillsammans med:

GetAccept_Logo