Frukost Malmö: GDPR - Snart smäller det!

apr 20
Många är mitt uppe i arbetet att förbereda sina verksamheter inför Dataskyddsförordningen den 25 maj. I arbetet uppstår många frågor av praktisk karaktär. Kontakta har samlat ihop några av dessa och låter Mattias Lindberg från Affärsadvokaterna i Sverige ge upplysande svar!

Den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) står för dörren och många företag är mitt uppe i stora förändringsarbeten som ska vara klara den 25 maj. Den nya dataskyddsförordningen kommer bland annat att medföra krav på ökad dokumentation. Alla företag behöver därför förbereda kommande implementeringar av de förändringar som den nya Dataskyddsförordningen ger upphov till. Det är av vikt att färdigställa arbetet så snart som praktiskt möjligt, så att verksamheten ska kunna bedrivas på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. I arbetet med att kartlägga, förändra och implementera den nya Dataskyddsförordningen i verksamheten väcks många frågor av praktisk karaktär kring hantering av personuppgifter.


Kontakta har samlat in frågor från organisationens medlemmar och Mattias Lindberg från Affärsadvokaterna kommer att under frukosten ge oss kloka svar och förslag på konkreta åtgärder för att ta projektet i mål.


Exempel som du som deltagare får mer kunskap om:

- Samtycken

- Listor med konsumentadresser

- Den registrerades rättigheter

- Personuppgiftsbiträdesrelationer


Föredragande: Mattias Lindberg, Affärsadvokaterna i Sverige


Praktiska detaljer:

Datum:
20 april 2018
Tid:
08.30 - 09.30 med inledande frukost från 08.00.
Plats:
Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 2, 211 18 Malmö
Anmälan:
Klicka HÄR
Kontakt:
Eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53