Frukost Malmö - Så lyckas du med den digitala kundresan!

sep 20
Varmt välkommen till vårt frukostmöte om det digitala kundmötet! I denna frukost får du ta del av hur kundresan bör se ut om man vill lyckas i en verklighet som ställer allt högre krav på både hastighet och kvalitet i kundmötet. Du kommer att få exempel på vad ni behöver göra för att överträffa era kunders förväntningar och samtidigt ha en verksamhet där ni tjänar mer och/eller betjänar bättre!

08:00 Vi välkomnar till frukost på United Spaces Studio i Malmö


08.30 – 09.30 Så lyckas du med den digitala kundresan! 
”Kundresan” är på allas läppar nu och i kundresan adderas allt fler digitala möjligheter för att i varje kundmöte erbjuda kunder absolut bästa service. Det som stressar många verksamheter är frågeställningar kring hur kundresan ska se ut och hur vi ska lyckas följa kunden genom olika kanaler - och samtidigt behålla kontrollen. Dessutom ställs också allt högre krav på hastighet och kvalitet i serviceleveransen i själva kundmötet, om vi ska lyckas behålla våra kunder.


Hur tacklar vi utmaningar som dessa i en marknad som är i ständig förändring? Vilka förväntningar har våra kunder och ska vi skjuta i alla kanaler samtidigt för att hitta rätt? Eller finns det en metodisk väg framåt? För att lyckas kommer vi troligtvis behöva tänka helt nytt kring interna processer, vad vi ska leverera och system för att hantera detta.


Huvudfrågan är – vad behöver vi göra för att lyckas överträffa kundernas förväntningar så att vi tjänar mer och/eller betjänar bättre?


Du får veta mer om:

- Detta har andra gjort med framgång

- Trender som kan påverka era beslut

- Börja rätt för att lyckas med helheten

- Dessa är de troliga framtida leverantörerna

- Så viktigt är det att vara lika bra på insidan som utsidan!


Föredragande: Johan Cronqvist, Partner & Senior Consultant UClarity AB


Praktiska detaljer
Datum:
Onsdag 20 september 2017

Tid:
8:30-9:30, från 8:00 serveras frukost

Plats:
United Spaces Studio, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Kostnad:Kostnadsfritt, (Vi debiterar 500 SEK + moms om du inte dyker upp eller avanmäler senare än 24 timmar innan frukosten.)
Anmälan till:
anmalan@kontakta.se eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53Arrangörer:

Kontakta_Logo litenuclarity_liggande_logo