Kontakta Nätverk – Teamledare/Coach (Sthlm): Framtidens säljteknik, vad krävs av en bra säljare i framtiden?

maj 23
Varmt välkommen till vår nätverksträff för Teamledare/Coacher inom kundkontaktcenter. Här träffar du teamledare med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya ämnesområden som syftar till att inspirera och utveckla!

Kontakta_Nätverk_Logo_CMYKInledning av moderator och summering av gruppens utmaningar i relation till dagens ämne.


Framtidens säljteknik för mötesbokning, telefonförsäljning och kundservice.

 

I framtidens försäljning via telefonen kommer den första meningen att bli otrolig viktig och den andra helt avgörande. Längre än så kommer inte våra prospects att orka lyssna. Det gäller att snabbt skapa förtroende och intresse för att vi ska kunna få börja att sälja eller boka möten. Därför blir det bara viktigare och viktigare att ”vässa” våra inledningar. Testa och prova nya varianter hela tiden och anpassa dem efter målgruppen.


Vår moderator Göran Vernersson från Säljcoachen AB har utbildat telefonsäljare  och mötesbokare sedan 2009 åt bland annat EON, HSB och Länsförsäkringarna. Läs mer på saljcoachen.se och telemarketingsales.se


Syfte Kontakta Nätverk - teamledare syftar till att du som arbetar nära dina medarbetare i en coachande roll ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem? Nätverksträffen passar dig som arbetar som teamledare eller motsvarande inom kundkontaktcenter oavsett om du arbetar med utgående eller inkommande samtal och oavsett om du arbetar i en inhouseverksamhet eller inom ett outsourcing företag.


Praktiska detaljer
Datum:
Stockholm 23 maj 2017

Tid:
Plats:
Med fokus på Inkommande samtal 9:00 – 11.30
Med fokus på Utgående samtal 14:00 - 16:30
Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8 på 1 trappa i Solna Business Park

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar

Anmälan till:
anmalan@kontakta.se eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53


Arrangörer:

Kontakta_Logo litenSaljcoachen_logo