Kontakta Nätverk – Teamledare/Coach (Stockholm): Så lyckas du att få svåra samtal att bli till nytta för båda parter!

mar 8

kontaktanätverk

Så lyckas du att få svåra samtal att bli till nytta för båda parter!
Enskilda samtal om utmaningar eller rent av problem med medarbetare är en oundviklig, och i mångas ögon oönskad, del av chefskapet. Trots noggranna förberedelser inför samtalet känns det för många svårt att veta hur man ska formulera sig när medarbetaren sitter där på andra sidan bordet. Av just den anledningen vill vi lyfta ämnet, hjälpa varandra och ge tips och råd på hur vi gör svåra samtal till hanterbara samtal!

På vår nätverksträff kommer Fredrik Orrby, Stefan Kindevåg och Erica Nyström från Telecoaching som dagligen arbetar med att hjälpa företag inom ämnet. Tillsamman diskuterar vi vilka utmaningar som finns och hur vi kan hantera dem på bästa sätt. Genom att utbyta erfarenheter i gruppen och med input från våra moderatorer finner vi metoder för att bli bättre på just de svåra samtalen. Tillsammans med att beröra hur man utvecklar sina medarbetarsamtal till något som ska vara utvecklande och motiverande.

Om nätverksträffen:
Inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper.
Kontakta Nätverk – TL/Coach syftar till att du som arbetar som Teamledare/Coach ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem? Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – Teamledare/Coach”.

Nätverksgruppen är öppen för dig som arbetar som teamledare eller coach i löpande produktion. Du har en nära kontakt med de anställda som arbetar i direkt kontakt med kunderna. Du är en aktiv del av den dagliga kundkontakten i ert kontaktcenter. Nätverksgruppen passar dig som arbetar som teamledare/coach eller motsvarande inom alla typer av kundkontaktcenter.

Är du intresserad av denna träff eller vill gå med i nätverksgruppen är du varmt välkommen att kontakta oss. anmalan@kontakta.se

Praktiska detaljer
Datum:
Stockholm 8 mars 2018

Tid:
Plats:
Klockan 09:00 – 11:30, (med frivillig efterföljande lunch)
Kontaktas Kontor, Svetsarvägen 8, Solna

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar

Anmälan till:
 anmalan@kontakta.se 
Eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53


Arrangeras i sammarbete mellan:

Kontakta_Logo litentelecoaching