Kontakta Nätverk - HR: Är den psykiska ohälsan arbetsgivarens ansvar? En nätverksträff om vår tids största folksjukdom.

mar 14
Varmt välkommen till vår nätverksträff för er som arbetar med HR frågor. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!


kontaktanätverk

Hur får vi våra medarbetare att hålla livet ut? Är den psykiska ohälsan arbetsgivarens ansvar? En nätverksträff om vår tids största folksjukdom.

Peter ”Peppe” Ekmark, föreläsare och VD Papilly, bjuder på en inspirerande och samtidigt allvarlig föreläsning från det verkliga livet om hur du kan skapa resultat genom att hjälpa dina medarbetare att hitta bättre balans i livet. Vid sin sida har han Anders Tengström Leg. Psykolog och docent i psykologi vid Karolinska Institutet som under de senaste 15 åren har lett kliniskt inriktad forskning rörande psykisk ohälsa. Anders kommer redogöra för hur stress uppkommer och varför men också vad som har hänt i samhället som gör att detta har blivit vår tids stora folksjukdom. Tillsammans kommer de att ge konkreta tips och verktyg som kan hjälpa dig och dina medarbetare att stressa mindre och få mer balans i livet såväl på arbetsplatsen som privat.

Papilly, erbjuder ett unikt angreppssätt där vetenskap och modern beprövad forskning förenas med digitala lösningar och effektiva metoder för att förebygga stress genom självhjälpsprogram.


Om nätverksträffen:

Inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper.


Kontakta Nätverk - HR syftar till att du som arbetar som med HR frågor ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem? Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – HR”.

Är du intresserad av denna träff eller vill gå med i nätverksgruppen är du varmt välkommen att kontakta oss. anmalan@kontakta.se

Nätverksgruppen passar dig som arbetar i med HR frågor inom alla typer av kundkontaktcenter.


Praktiska detaljer
Datum:
Stockholm 14 mars 2018

Tid:
Plats:
Klockan 09:00 – 11:30, med frivillig efterföljande lunch
Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8, Solna

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar

Anmälan till:
 anmalan@kontakta.se 
Eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53