Kontakta Nätverk - OC (Operativ Chef) - Öka ert medarbetarengagemang på hela din personalstyrka genom gamification!

nov 21
Varmt välkommen till vår nätverksträff för er som arbetar som operativ chef. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

kontaktanätverkLågt medarbetarengagemang kostar pengar, resurser och skadar företagskulturer. Att arbeta med engagemang i hela sin personalstyrka är avgörande för mötet med både kunder och kollegor!


Undersökningar visar att medarbetarengagemang i svenska företag är lågt, smärtsamt lågt. Bl.a. visar Gallup att endast 16% av svenska medarbetare är aktivt engagerade i verksamheterna där de arbetar. Lågt engagemang påverkar förstås företag som arbetsgivare. De negativa effekterna av lågt engagemang visar sig på flera sätt i organisationen, men även på kunder. Man bör komma ihåg att kundlojalitet börjar med medarbetarnas motivation.


Ett effektivt sätt att arbeta är att implementera gamification i sin organisation.

Genom att arbeta med gamification på flera nivåer i sin organisation leder till att man skapar större engagemang. I ett motivationsprogram kan medarbetare engageras till den grad att de mest ensidiga uppgifter kan upplevas som roliga att genomföra. Kraften i gamification bör appliceras brett; den kan påverka kunskapsinhämtning, säkerställa compliance, utveckla samarbeten och stärka kulturer. Gamification är en kommande defacto standard, särskilt för arbetsgivare som vill vara moderna och attraktiva för millenials.


På vår nätverksträff kommer Daniel Marcko från Inspiration Company berätta om Gamification in Business och några av de utmaningar som kan hanteras i motivationsprogram. Han kommer guida oss i när man skall använda vilka metoder och hur man kan arbeta för att implementera ett arbetssätt som leder till ökat engagemang. Du får diskutera egna utmaningar och ta del av riktiga case och hur de förändrat sina verksamheter.


Om nätverksträffen: Inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper. Kontakta Nätverk - OC syftar till att du som arbetar som operativ chef ska få del av och inspireras av andra i liknande befattning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem? Nätverksgruppen passar dig som arbetar som Operativ chef inom kundkontaktcenter med upp till ca 50 anställda i ditt team. Är du intresserad av denna träff eller vill gå med i nätverksgruppen är du varmt välkommen att kontakta oss. anmalan@kontakta.se


Praktiska detaljer
Datum:
Stockholm 21 november 2017

Tid:
Plats:
Klockan 13:00 – 15:30, med inledande lunch kl 12:00
Kontaktas kontor, Svetsarvägen 8, Solna

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar

Anmälan till:
 anmalan@kontakta.se eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53


Kontakta_Logo liteninspi - logga