Kontakta Nätverk - Teamledare/Coach (Göteborg): Flexibelt ledarskap – vilka krav ställer ditt ledarskap i framtiden?

sep 1
Varmt välkommen till vår nätverksträff för Teamledare/Coacher inom kundkontaktcenter. Här träffar du teamledare med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya ämnesområden som syftar till att inspirera och utveckla!

Kontakta_Nätverk_Logo_CMYK

Inledning av moderator och summering av gruppens utmaningar i relation till dagens ämne.


Är du flexibel i ditt ledarskap? Vilka krav ställs på dig som ledare i framtiden?

Medarbetare ställer högre och högre krav på sina ledare. En ledare behöver besitta en mängd olika kompetenser för att bli framgångsrik i sin ledarroll.

Vad är det då en framgångsrik ledare gör? Vad skiljer en framgångsrik från en mindre framgångsrik ledare?

En sak som skiljer är förmågan att kunna anpassa sin ledarstil till olika medarbetare och olika situationer.

Vid detta tillfälle kommer vår moderator från Mercuri International ge er en inblick i Flexibelt ledarskap.

Flexibelt ledarskap definierar tre ledarstilar vi som ledare behöver kunna behärska för att kunna möta olika utvecklingsnivåer hos våra medarbetare.


Syfte Kontakta Nätverk - teamledare syftar till att du som arbetar nära dina medarbetare i en coachande roll ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem? Nätverksträffen passar dig som arbetar som teamledare/coach eller motsvarande inom kundkontaktcenter oavsett om du arbetar med utgående eller inkommande samtal och oavsett om du arbetar i en inhouseverksamhet eller inom ett outsourcing företag.


Praktiska detaljer
Datum:
Göteborg 1 September 2017

Tid:
Plats:
Klockan 13:00 – 16:00
Lilla Bommen 4A, (Coors lokaler)

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar (Vi debiterar 500 SEK + moms om du inte dyker upp eller avanmäler senare än 24 timmar innan.)

Anmälan till:
anmalan@kontakta.se eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53, (Vi har ett begränsat antal platser på träffen)