Kontakta Nätverk - WFM: Använd kraften inom bemanningsplanering i hela organisationen!

mar 15
Varmt välkommen till vår nätverksträff för er som arbetar med WFM/bemanningsplanering. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

kontaktanätverk

Allt mer arbetar WFM avdelningen utanför deras traditionella arbetsuppgifter. Att ta den kunskap man har genom att arbeta med traditionell bemanningsplanering i kontaktcentret och att använda den på andra delar av företaget kan ge stora effekter på helheten.

Telia har en omfattande bemanningsavdelning som de senaste åren gjort denna resan och kommer under träffen att dela med sig av sina erfarenheter inom området. Både vilka utmaningar och problem man stött på men även vilka fördelar det skapat för organisationen.

Träffen kommer ta upp ämnen som berör vad man kan lära sig genom att titta utanför det som traditionellt planeras i kontaktcentret. Genom att hitta nya möjligheter till förbättringar inom fler områden i företaget kan en WFM avdelning som är i framkant göra stor skillnad.

Våra moderatorer Daniel Tikka Zandhers och Björn Forsén arbetar som ansvariga med Work Force Management inom Telia.

Om nätverksträffen: Inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper. Kontakta Nätverk - WFM syftar till att du som arbetar som med WFM/bemanningsplanering ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.


För vem? Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – WFM”. Vårt forum riktar sig till dig som arbetar med eller är intresserad av att utveckla er bemanningsplanering inom alla typer av kundkontaktcenter och utfallet av detta arbete.


Är du intresserad av denna träff eller vill gå med i nätverksgruppen är du varmt välkommen att kontakta oss. anmalan@kontakta.se

Praktiska detaljer
Datum:
Stockholm 15 mars 2018

Tid:
Plats:
Klockan 13:00 – 15:30, med inledande lunch 12:00
Telias huvudkontor, Stjärntorget 1, Solna

Kostnad:
Kostnadsfritt och öppet för Kontaktas medlemmar

Anmälan till:
 anmalan@kontakta.se 
Eventuella frågor hänvisas till emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53