Talare

Just nu utformar vi programmet till Kontaktadagen 2018. Vi kommer att bjuda några av nutidens främsta talare och främsta företag som delar med av sin kunskap och inspirerar till utveckling!

Inledning – Kontaktadagen 2018!
Konferensens deltagare hälsas välkomna!
Tina Wahlroth och Emma Link önskar gästerna välkomna!Key Note: Digitalisering - det nya landskapet för kundkommunikation
Andreas föreläsning "Sju sätt att äga världen" har väckt internationell uppmärksamhet.  Den visar hur makt, pengar och kunskap har snedfördelats i den digitala revolutionen – men också vilka enorma möjligheter som därför har uppenbarat sig: att bygga nya affärer, nya sociala samspel och det internet vi verkligen vill ha. ”Sju sätt att äga världen” är på en gång en omvälvande samtidsanalys och en apell för digital demokratisering. Andreas kommer i sitt föredrag koppla samman digitaliseringen till det nya landskap för kundkommunikation som i allt högre grad påverkar alla som arbetar med kundrelationer.
Andreas Ekström är kulturjournalist på Sydsvenskan i Malmö-Lund.
Andreas Ekström - Fotograf Pontus Tideman STOR


Föreläsningarna pågår till ca 17.30 och eftermiddagen kommer att ha parallella spår för kundkontaktcenter respektive telemarketing.
Här kommer du till anmälan!