24
sep

KontaktAkademin Stockholm: Coacha dina medarbetare till sin fulla potential

Att vara ledare är kanske bland det svåraste som finns. Att nå fram till alla i gruppen samtidigt som man ska leda vägen, lyssna in, fatta beslut, delegera och motivera. En del säger att man föds till ledare men det är inte sant. Några har kanske lättare för det, men alla kan lära sig!

En viktig insikt i ledarskap är att förstå att alla människor och drivs av olika saker. För att få ut det bästa av dina medarbetare, säljare eller chefer måste du finna dem där de är och arbeta aktivt med ett individuellt coachade.

I den här utbildningen lägger vi fokus på dig. Förutom att skapa insikter kring vad som är dina hinder och kompetenser, kommer du att få praktiska verktyg för att leda och coacha dina medarbetare. Det kommer i sin tur att skapa resultat du inte trodde som möjliga!

Om Peppe Ekmark:

Peppe är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap.

Peppe har idag mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap. Bl. a som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen. Han har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen.

Peppe har även startat över 10 olika företag genom åren. Många har blivit framgångsrika men några har han också misslyckats med. En erfarenhet som har berikat honom enormt och som han också gärna delar med sig av. Peppe har även mottagit ett flertal priser och fått utmärkelser för hans insatser.

Praktiska detaljer:

Datum:

24 sep 2020

Tid:

Kl 09:00-16:30

Plats:

Återkommer om plats men centralt i Stockholm 

Kostnad:

4 900 kronor Kontaktas medlemmar
6 900 kronor icke medlem i Kontakta


Vid 4 eller fler deltagare från samma företag maila för offert. Moms tillkommer.

Anmälan:Registrera din anmälan HÄRVid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på
linda.magnusson@kontakta.se  eller 0704 39 00 87

OBS: I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid den angivna tidpunkten kommer vi att genomföra en riskbedömning och vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi kommer bland annat att uppmana personer med förkylningssymtom att stanna hemma och möblera med stort avstånd mellan varje person.

 Välkommen!