7
sep

Kontakta frukost med nätverkande i Malmö: Framgångsrik kundservice via chatt

Erbjud snabb kundservice i realtid och hjälp fler besökare samtidigt för att förbättra kundupplevelsen! Det låter helt fantastiskt bra och är en ganska vanlig beskrivning av en chattfunktion. Men Är det så enkelt? Och vad händer om du inte klarar av att bemanna den? Förbättrar det verkligen kundupplevelsen om du inte har en strategi/inte kan svara kunden så det ändå slutar med att kunden får ringa till kundservice?

Välkommen på Frukostmöte med efterföljande nätverksträff där vi möter Skånetrafiken. Skånetrafiken har länge strukturerat och strategiskt arbetat med sin chatt och delar med sig av sitt projekt där de når framgång hos kunderna. Hur har projektet sett ut och vilka motgångar har de haft? Vilka goda resultat har arbetet lett till? Hur tänker de kring robotchatt och varför har de inte implementerat det än?

Vi avslutar med nätverkande där vi diskuterar ämnet i olika frågeställningar och diskussioner.

Upplägg:

Skånetrafiken bjuder in till sina fina lokaler i Malmö. Vi samlas och inleder med frukost kl 8.00 och kl 8.30 kommer Skånetrafiken dra igång och berätta om deras fina arbete. Vi avslutar med nätverkande där vi träffas, diskuterar och delar med oss av våra upplevelser och idéer.

För vem?

Öppet för alla. Vår frukostträff är särskilt intressant för dig som arbetar med kundservice eller försäljning på distans. Kanske är du kundservicechef, teamledare eller medarbetare. Detta blir en intressant förmiddag fylld av inspiration för dig oavsett vilken roll du har. 

Praktiska detaljer: 

Datum:


7 september 2022


Tid:

8.30–10.00 med inledande frukost kl. 8.00

Plats:


Skånetrafikens kontor
Dockplats 26, 201 21 Malmö


Kostnad:


Kostnadsfritt och öppet för alla!
OBS! Begränsat antal platser så först till kvarn. 

Avgift 500 SEK om du inte kommer eller avanmäler inom 24 timmar.
Du kan alltid skicka en kollega.


Anmälan:

KLICKA HÄR!


Vid frågor vänder du dig till Linda Moser (fd Magnusson) på linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.