7
sep

Kontakta Nätverk för HR - Del 2 2022!

Välkommen till årets andra och höstens första nätverksträff för dig som arbetar inom HR eller motsvarande inom kundservice eller försäljning via telefon. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema:
Återkommer inom kort med innehåll

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som HR-ansvarig eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.
Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Villkor:
På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar inom HR i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.

Vi bjuder nu också in er som ännu ej är medlemmar och arbetar inom HR att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.

Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse


Praktiska detaljer 

Datum:7 sep 2022
Tid:09:00-12:00

Plats:Kontaktas kontor - David Bagares gata 9, Stockholm.
Länk skickas till dig som är anmäld att delta digitalt någon dag innan evenemanget. 

Kostnad:

Medlemmar i Kontakta: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Ej medlemmar i Kontakta: 250 kr
(moms tillkommer)Anmälan:
Klicka här!


Vid frågor vänder du dig till Linda Moser linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.