30
nov

Kontakta Nätverk för HR - Del 3 2022!

Välkommen till årets och höstens sista nätverksträff för dig som arbetar inom HR eller motsvarande inom kundservice eller försäljning via telefon. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema:
Återkommer inom kort med innehåll

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som HR-ansvarig eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.
Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska detaljer 

Datum:30 nov 2022
Tid:13:00-16:00

Plats:David Bagares gata 9, det går även att delta digitalt. Länk skickas då till dig som är anmäld. 
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Anmälan:
Klicka här!


Vid frågor vänder du dig till Linda Moser linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.