2
maj

Kontakta Nätverk för kundservicechefer – Tema Självservice

Idag vill många kunder på ett snabbt och smidigt sätt interagera med företag på ett sätt som värdesätter deras tid. För många kunder är självservice deras förstahandsval i enklare frågor. Självservice kan ge dig som kundservicechef många insikter och bättre förståelse för vad kunderna efterfrågar och i vilken kanal. Att låta kunderna genomföra vissa moment genom självservice ökar också resurserna att hjälpa kunderna med mer komplicerade ärenden.

Tema: Självservice

Välkommen till 2023-års andra nätverksträff för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande. 
Tillsammans ska vi prata om hur man konstruktivt kan arbeta med självservice i en kundserviceorganisation. 


På nätverksträffen träffar du personer som arbetar i liknande roll som du och har andra utmaningar du har i din vardag Vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!


Formatera

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Temat för denna dag är Självservice. Vi startar dagen med en god frukost och inleder med en föredragshållare för att sedan gå vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna kan träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas ett par gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Vem kan delta

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villcor

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som kundvicechef i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.


Även du som arbetar i ett bolag som ännu inte är medlemmar i Kontakta och arbetar som kunservicechef (eller motsvarande roll) är välkommen att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.

Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer:

Data:2 maj 2023
Tid:Kl. 09.00–12.00
Plats:Kontaktas kontor, David Bagares Gata 9 , Stockholm 
Möjlighet att delta digitalt finns. Länk skickas till dig som är anmäld att delta digitalt.
Kostnad:Kostnadsfritt för Kontaktas medlemmar. Ingår i ditt medlemskap. 
250 kr. (+ moms) för ej medlem i Kontakta.
Anmälan:KLICKA HÄR


Vid frågor, kontakta Linda Moser på info@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.