7
nov

Kontakta Nätverk för kundservicechefer – Tema Bemanning

Att bemanna kundserviceavdelningen med rätt kompetens till rätt uppgift i rätt tid är en av de viktigaste uppgifterna en ledare inom kundservice har. Kunderna förväntar sig tydlig och korrekt hjälp inom rimlig tid och du som ledare vill leverera imponerande och oklanderlig kompetent service från ditt team. Hemligheten är att bemanna rätt person på rätt uppgift i rätt tid.

Välkommen till 2023-års fjärde nätverksträff för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande.

På denna nätverksträff diskuterar vi bemanning i kundservice och dess utmaningar. Vi diskuterar olika lösningar för att optimera verksamheten och tillsammans delar vi med oss av erfarenheter, goda idéer och råd. 


Tema

Bemanning.


Formatera

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Denna gång är temat bemanning. Vi startar dagen med en god frukost och inleder med en föredragshållare för att sedan gå vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffen blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna kan träffa personer som arbetar i liknande roller. 

Vi träffas ett par gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Vem kan delta

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villcor

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som kundvicechef i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.


Även du som arbetar i ett bolag som ännu inte är medlemmar i Kontakta och arbetar som kunservicechef (eller motsvarande roll) är välkommen att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.


Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer

Data:7 november 2023
Tid:Kl. 09.00–12.00. Vi inleder träffar med frukost
Plats: Kontaktas kontor,  David Bagares Gata 9 , Stockholm 
Möjlighet att delta digitalt finns. Länk skickas till dig som är anmäld att delta digitalt. 
Kostnad:Kostnadsfritt för Kontaktas medlemmar. Ingår i ditt medlemskap. 
250 kr. (+ moms) för ej medlemmar i Kontakta
Anmälan:KLICKA HÄR


Vid frågor, kontakta Linda Moser på info@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.