23
nov

Kontakta Nätverk för kundservicechefer - tema karriärstrappa (del 2)

Karriärstrappor har visat sig minska personalomsättningen. Genom att skapa tydliga vägar för kompetensutveckling ges personalen inspiration att själva ta initiativ att prova nya roller och uppdrag. Det ger ökad motivation och medarbetare som stannar längre. I denna nätverksträff tar vi fram den ultimata karriärstrappan! Välkommen på del två i vårt projekt där vi diskuterar karriärstrappa för dina medarbetare som vi påbörjar den 14 september.

Tema: 

Hur bygger du den ultimata karriärstrappan för att dina medarbetare ska stanna längre.


Välkommen till årets och höstens sista nätverksträff för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!


Det är kostsamt att rekrytera och en utmaning vi har inom våra kundserviceorganisationer är att få människor att stanna. Kan vi motverka personalomsättningen på något sätt? Ett framgångsrecept som flera företag vittnar om är att arbeta med karriärstrappor som bygger på att man delar in sin anställningstid i delmål och hela tiden kompetensutvecklar sig. För varje delmål finns en vinning och personalen blir dessutom mer motiverad och strävar efter att bli bättre.


Tillsammans på dessa två nätverksträffar i höst (14 september & 23 november) tar vi fram den bästa karriärstrappan som du senare kan anamma och anpassa efter din organisation i ditt företag.


Dagarna kommer ge dig ett värdefullt verktyg att ha med sig hem till din arbetsplats och ditt team för att minska personalomsättning, få mer motiverad personal och på sikt även sänka kostnader.


Vi börjar den 14 september och till denna träff den 23 november har deltagarna hunnit fundera, testa och diskutera på sina arbetsplatser vilket ger enormt värde i fortsatt arbete och diskussioner i nätverksgruppen.


Anmäl dig till båda nätverksträffarna för att få fullt ut av detta ämne.


Format:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30–40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3–4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.Vem kan delta:

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.
Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.Villkor: 

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som kundservicechef i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.


Vi bjuder nu också in er som ännu ej är medlemmar och arbetar som kundservicechef att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.


Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse. 


Praktiska detaljer: 

Datum:23 november 2022
Tid:Kl. 09.00–12.00
Plats:Kontaktas kontor, David Bagares gata 9, Stockholm.
Det går även att delta digitalt. Länk skickas då inför träffen till dig som är anmäld. 

Kostnad:

Medlemmar i Kontakta: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.
Ej medlemmar i Kontakta: 250 kr
(moms tillkommer)


Anmälan:till träffen 23 november - KLICKA HÄR! 


Vill du också anmäla dig till träffen den 14 september där vi påbörjar ämnet karriärstrappan – Klicka här!


Vid frågor vänder du dig till Linda Moser linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.