14
sep

Kontakta Nätverk för kundservicechefer: Kundservice som konkurrensmedel Del 1!

Hur kommer det sig att vissa lyckas bättre än andra? Finns det ett recept för framtidens strategier för kundservice? Vi kommer under en förmiddag att få lyssna och djupdyka i diskussioner kring viktiga faktorer som alla behöver finnas på plats och vara synkade för att säkerställa framtidens konkurrenskraft. Vilket uppdrag ska er kundservice ha och vilka delar behöver vara på plats för att ni ska nå dit?

Under förmiddagen har vi bjudit in Workz som ska guida oss igenom detta och de kommer att berätta om sina erfarenheter kring företags strategiarbete inom kundservice. Det kommer bland annat att handla om hur ni synkar kundservice med företaget som helhet och jobbar med kundinsikter, allt för att bygga företagets varumärke och säkerställa nöjda och lojala kunder. I mindre grupper diskuterar vi sedan hur ni själva kan fastställa er kundservice uppdrag, mål och strategier, och vilka utmaningar som finns på vägen.

Vill du vara med och ta funktionen kundservice in i framtiden är detta ett bra tillfälle att vara med på.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.
Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska detaljer:

Datum:
14 sep
Tid:09:00-12:00
Plats:På plats: David Bagares gata 9, Stockholm, Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld
Anmälan:Klicka här! eller skicka ett mejl till anmalan@kontakta.se 
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Frågor:Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.


Vi anpassar oss efter rådande restriktioner och kommer noggrant följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i just denna träff.
Nästa träff är en uppföljning på detta och kommer att äga rum 1 december. Anmäl dig redan nu för att garantera en plats


Välkommen!