2
feb

Kontakta Nätverk för chefer & ledare: Att leda generation Z

I många av våra medlemsföretag arbetar unga människor, generation Z. Företagen har en viktig uppgift att lotsa in unga människor i arbetslivet och samtidigt få de unga medarbetarna att arbeta med professionalitet och effektivitet. Det blir då extra viktigt att leda denna generation på ett sätt så de verkligen förstår, utvecklas och bidrar. OBS! Den digitala sessionen är flyttad till 13.00-16.00 2 feb.

Att arbeta med telefonförsäljning eller kundservice kan ofta vara ett första steg på arbetsmarknaden för många unga idag. Men hur fungerar generation Z? Vad behöver dom av en ledare och vad reagerar bäst på och hur tar du som ledare bäst vara på de ungas styrkor i din organisation? 


På denna nätverksträff berättar Lisa Åkergren från Peter & Partner Utbildning om ledarskap av generation Z och hur du som ledare kan få hjälp att utveckla det för dig och ditt team. Vi samtalar i gruppen och delar med oss med varandra av kunskap och erfarenheter i att leda generation Z. Det blir en givande dag med många intryck, kunskap och goda idéer att ta med till din arbetsplats.


Nätverksträffens utformning:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi startar med en god kopp kaffe och lite frukost och inleder sedan med en föredragshållare. Vi går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte bland är som deltar. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna kan träffa personer som arbetar i liknande roller. 


Vem kan delta: 

Denna nätverksträff är för dig som leder unga människor i din vardag, generation Z. Du kan vara Kundservicechef eller motsvarande befattning eller Teamledare/Gruppchef. Du arbetar med kundservice eller med telefonförsäljning. Fokus denna förmiddag är diskutera hur du leder unga medarbetare. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor: 

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som ledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.

För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.

Nätverksgruppen har begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Praktiska detaljer:

Data:2 feb 2023
Tid:Kl. 09.00–12.00. Vi inleder med frukost! 
Kl 13:00-16:00 för er som är med digitalt! 
Plats:Kontaktas kontor, David Bagares Gata 9, 111 38 Stockholm. 
Det går också att delta digitalt. Länk skickas till dig som är anmäld att delta digitalt någon dag innan evenemanget. 
Kostnad:

Medlemmar i Kontakta: Kostnadsfritt. Nätverksträffen ingår i ditt medlemskap 
Icke-medlemmar i Kontakta: 250 kr (+ moms).

Anmälan:KLICKA HÄR

Vid frågor, kontakta Madeleine von Krusenstierna på  info@kontakta.se alternativt 073 954 68 03.