3
maj

Kontakta Nätverk för teamledare/gruppchefer. Tema effektiv planering / hur får du dagen att räcka till?

Välkommen till 2023-års andra nätverksträff för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema

Effektiv planering – hur får du dagen att räcka till? 


Formatera

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Temat för denna träff är Effektiv hyvel. Vi startar dagen med en god frukost och inleder med en föredragshållare för att sedan gå vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna kan träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas ett par gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Vem kan delta

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare/gruppchef eller motsvarande befattning inom  kundservice . Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villcor

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som kundvicechef i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.


Även du som arbetar i ett bolag som ännu inte är medlemmar i Kontakta och arbetar som teamledare/gruppchef inom kundservice (eller motsvarande roll) är välkommen att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.


Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser och begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer

Data:3 maj 2023
Tid: Kl. 09.00–12.00
Plats:Kontaktas kontor,  David Bagares Gata 9 , Stockholm 
Möjlighet att delta digitalt finns. Länk skickas till dig som är anmäld att delta digitalt.
Kostnad :Kostnadsfritt för Kontaktas medlemmar. Ingår i ditt medlemskap. 
250 kr. (+ moms) för ej medlem i Kontakta.
Anmälan: KLICKA HÄR


Vid frågor, kontakta Linda Moser på info@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.