14
sep

Kontakta Nätverk för Teamledare/Gruppchefer - Nu och framåt

Välkommen till årets andra och höstens första nätverksträff för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema: Nu och framåt!

På denna nätverksträff diskuterar vi vilka utmaningar vi som teamledare och gruppchefer ställs inför just nu och hur vi ser på framtiden. Vad påverkar våra medarbetare? Yttre och inre påverkan på våra företag och verksamheter. Många faktorer påverkar hur vi vill och kan arbeta och hur våra medarbetare mår och presterar därefter. 


Hur ser framtiden och ut och hur motiverar vi våra medarbetare att följa med i utvecklingen samtidigt som de fortsätter leverera kvalitet? Vi pratar om detta och hur vi effektivt leder i förändring och skapar både effektivitet samt får motiverade och engagerade medarbetare som leder till nöjda kunder.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som teamledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska detaljer 

Datum:14 sep 2022
Tid:13.00–16.00
Plats:David Bagares gata 9, det går även att delta digitalt. Länk skickas då till dig som är anmäld. 
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Anmälan:
Klicka här!


Vid frågor vänder du dig till Linda Moser linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.