23
nov

Kontakta Nätverk för Teamledare/Gruppchefer på kundservice - Tema: Sociala Medier

Sociala medier blir ett alltmer vanligare och viktigare tillägg till de kanaler som kundserviceavdelningar hanterar. Hur du kommunicerar i sociala medier bidrar idag starkt till hur din organisation uppfattas och vad ni är villiga att leverera. Välkommen till nätverksträff för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice.

Tema: Sociala Medier. 

Sociala medier blir ett alltmer vanligare tillägg till de kanaler som kundserviceavdelningar hanterar. Även den som är van att möta kunder över telefon och mejl kan känna sig som nybörjare när man ska ge sig in på denna nya arena. Hur svarar man till exempel en kund som gjort fel när man vet att andra kan läsa? Och blir det verkligen så bra om man skriver på samma sätt i sociala medier som i mejl?


Möt Maria Backsell från Welingo som delar med sig av strategier för att bygga ett bra kundbemötande i sociala medier. Under nätverksträffen finns tid för diskussioner och frågor för att du ska gå därifrån med nya idéer kring hur ni ska förbättra ert kundbemötande i sociala medier.  Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!


Vem kan delta: 

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Nätverksträffek är öppen både för dig som är medlem i Kontakta och dig som ännu inte är medlem i Kontakta. För medlemmar är träffen gratis och för dig som ännu inte är medlem så gäller en kostnad på 250 kr/person.


Format:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Praktiska detaljer:

Datum:23 november 2022
Tid:Kl. 13.00–16.00
Plats:Kontaktas kontor, David Bagares gata 9, Stockholm.
Det går även att delta digitalt. Länk skickas då inför träffen till dig som är anmäld.

Kostnad:Medlem i Kontakta: Kostnadsfritt. Ingår i ditt medlemskap.
Ej medlem i Kontakta: 250 kr. 

(moms tillkommer)

Anmälan:KLICKA HÄR


Vid frågor vänder du dig till Linda Moser linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

Nätverksträffen är ett samarbete mellan Kontakta och Welingo.