7
dec

Kontakta Nätverk för teamledare/gruppchefer inom telefonsälj

Välkommen till årets sista nätverksträff för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema: 

Information om tema och talare kommer inom kort. 


Format:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi startar med en god frukost tillsammans och inleder sedan med en föredragshållare  för att sedan varva med gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Vem kan delta:

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom telefonförsäljning. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Nätverksträffen är öppen både för dig som är medlem i Kontakta och dig som ännu inte är medlem i Kontakta. För medlemmar är träffen gratis och för dig som ännu inte är medlem så gäller en kostnad på 250 kr/person.


Praktiska detaljer:

Datum:7 december 2022
Tid:Kl. 9.00-12.00. Vi inleder med frukost!
Plats:Kontaktas kontor, David Bagares gata 9, Stockholm.
Det finns också möjlighet att delta digitalt. Länk skickas inför träffen till dig som anmält att du vill delta digitalt. 
Kostnad:Medlemmar i Kontakta: Gratis. Ingår i ditt mitt medlemskap.
Icke-medlemmar i Kontakta: 250 kr (+ moms).
Anmälan:KLICKA HÄR


Eventuella frågor hänvisas till linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.