22
mar

Kontakta Nätverk för teamledare/gruppchefer

Välkommen till 2023-års första nätverksträff för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema: Psykisk ohälsa

Återkommer inom kort med innehåll och föreläsare.


Format:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi startar med en gemensam frukost och inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.


Vem kan delta:

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villkor:

På nätverksträffen deltar främst personer som arbetar som teamledare/gruppchef eller motsvarande i Kontaktas medlemsföretag. Som medlemmar och deltagare i nätverksträffar har de en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Som medlem i Kontakta är alla nätverksträffar kostnadsfria – de ingår i medlemskapet.

Vi bjuder nu också in er som ännu ej är medlemmar och arbetar som teamledare/gruppchef att delta i nätverksträffen. För dig som icke-medlem gäller en avgift på 250 kr (+ moms) för att delta.

Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer:


Datum: 22 mars 2023
Tid:Kl. 09.00–12.00
Plats:Kontaktas Kontor. David Bagares gata 9, Stockholm.
Kostnad:

Medlemmar i Kontakta: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.
Ej medlemmar i Kontakta: 250 kr.

(moms tillkommer)

Anmälan:KLICKA HÄR!


Eventuella frågor hänvisas till linda.moser@kontakta.se eller 0704 39 00 87.