11
feb

Kontakta Nätverk HR: Psykisk ohälsa! Digitalt

Psykisk ohälsa ökar i samhället och den yngre generationen mår allt sämre. Det är ett konstaterande som vi fått höra de senaste åren. Det är få rapporter eller undersökningar som berättar hur vi kan motverka psykisk ohälsa så hur arbetar du med det på ett strukturerat och hållbart sätt? Hur kan du se på en person att han/hon inte mår bra innan det är försent? Hur kan du aktivt arbeta med psykisk ohälsa i din organisation för att minska personalomsättning, få bättre arbetsmiljö och minskad stress hos personalen? I denna nätverksträff möter du Magnus Ekström från Hero. Han brinner för hållbara människor och tar upp de stora och viktiga frågorna för diskussion.

Vem kan delta:
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som HR chef eller arbetar med HR frågor av olika slag. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
Nätverksgruppen ingår endast du som arbetar med HR frågor i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska detaljer

Datum:10 feb 2021
Tid:09:00-12:00
Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld.
Anmälan:Klicka Här!
Kostnad:Kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap! 


Vid frågor varmt välkomna att höra av er till Linda Magnusson, linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87