10
feb

Kontakta Nätverk Kundservicechef (Digitalt) Nyckeltalen vi ska fokusera på för bästa effekt och resultat!

Är du nyfiken och vill ha inspiration på hur marknadsledande kundserviceorganisationer arbetar med mål och uppföljning? Hur hittar du rätt nyckeltal för att styra din verksamhet mot de mål som ditt företag har? Välkommen på en nätverksträff där vi leder dig genom nyckeltalens djungel!

På denna nätverksträff kommer vi bland annat att fokusera på vilka nyckeltal som ger mest effekt att mäta och hur skall vi sätta mål. Vi kommer också att prata om hur vi ska agera både för att nå våra mål men även hur vi ska agera när vi inte når våra mål. Kan din verksamhet nå nya höjder genom att gå från destinationsmål till processmål?

Med oss denna nätverksträff är Lars Anjou.

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.
Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska detaljer:

Datum:
10 feb
Tid:13:00-16:00
Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld
Anmälan:Klicka här!
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Frågor:Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.


Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i just denna träff.

Välkommen!