2
sep

Kontakta Nätverk SYD - Välkommen till Länsförsäkringar Skåne!

Kontakta välkomnar till nätverksträff för dig som arbetar som ansvariga över kundservice/support bland våra medlemsföretag i södra Sverige. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla! I denna nätverksträff träffar vi Länsförsäkringar Skåne där vi har möjlighet att lära känna dem på hemmaplan.

Tema :
Hur Länsförsäkringar Skåne praktiskt har satt igång och utvecklat sitt arbete mot en effektiv trafikledning!

För några år sedan på Länsförsäkringar Skåne växte vi lite för fort. Det tillsammans med att vi inte hade effektiva trafikledningsrutiner gjorde att våra kunder fick vänta i telefonköer för länge innan vi kunde hjälpa dem.

Hösten 2018 satte vi igång ett arbete kring detta för att hitta ett bra effektivt arbetssätt för att kunna ta emot våra kunder på ett snabbare och bättre sätt. 

En av våra partners i arbetet var Telemanagement som vi hittade via Kontakta-nätverket. Ni kommer få ta del av vår resa mot att upplevas som världens bästa kundservice inom vår bransch säger Lena Kvant, chef kundcenter på Länsförsäkringar Skåne. 


Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning inom kundservice. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som kundservicechef eller motsvarande befattning i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Praktiska Detaljer :

Datum:2 Sep 2020
Tid:13:00-16:00
Plats:Hos Länsförsäkringar Skåne, Stora Varvsgatan 11, 211 74 Malmö 
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.
Anmälan:Din anmälan till gruppen kan du göra HÄR eller så skickar du till anmalan@kontakta.se. Du är välkommen att anmäla dig till nätverksgruppen även om du inte har möjlighet att delta i just denna träff.


Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.