10
mar

Kontakta Nätverk för Teamledare/Gruppchefer - Medlyssning (Digitalt Live)

Kontakta inbjuder dig till vår nätverksgrupp för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande inom kundkontaktcenter eller telefonsälj! Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Tema Medlyssning: 
Medlyssning är central för att utveckla medarbetare och verksamhet. Men hur kan vi mäta medlyssningen för att kunna dra slutsatser och analyser utifrån faktiskt data? I denna nätverksträff berättar Lars Anjou vilka frågor ska vi ställa och vilka beteenden ska vi använda oss av i samtalen för att få hög kundnöjdhet, hög försäljning och ökad effektivitet!

Vem kan delta: 
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som teamledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.Praktiska detaljer 

Datum:10 mars 2021 
Tid:09:00-12:00

Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.

Anmälan:
Klicka här!Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.