8
sep

Kontakta Nätverk för WFM Stockholm - Bemanningsplanering: Effektivitet och Servicenivåer

Kontakta bjuder in dig till vår exklusiva nätverksgrupp för dig som arbetar som bemanningsplanering och WFM eller motsvarande inom kundkontaktcenter eller telefonsälj! Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

TEMA: 
Effektivitet och servicenivåer! Hur uppnår du maximal effektivitet genom att laborera med olika anställningsformer och hur räknar du ut en bra Servicenivå?

Format:
Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

Vem kan delta:
Nätverksgruppen är för dig som arbetar som ansvarig för bemanning och WFM eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och/eller bedriva er verksamhets bemanning. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.


Villkor:
I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som bemanning- eller WFM ansvarig i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter. Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.


Praktiska detaljer:

Datum:
8 Sep
Tid:Kl 09.00 – 12.00
Plats:Industrigatan 4 A, 112 46 Stockholm
Kostnad:Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.
Anmälan:KLICKA HÄR


Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

OBS: I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid den angivna tidpunkten kommer vi att genomföra en riskbedömning och vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi kommer bland annat att uppmana personer med förkylningssymtom att stanna hemma och möblera med stort avstånd mellan varje person.

Välkommen!