16
sep

Kontakta webinar: Så blir man Sveriges bästa telefonsäljföretag

... det vet Effective Communication! Effective Communcation tog, för andra året i rad, hem priset som Sveriges bästa Telefonsäljföretag i tävlingen Guldkontakt. Med år av kvalitetsarbete och ihärdig uppföljning har de lyckats att nå fram till där de är idag. Hur har de arbetat och vad har de gjort för att nå fram till denna succé?

Det är en solig dag ett par veckor efter Kontaktadagen och finalen i tävlingen Guldkontakt där de korats som vinnare Sveriges Bästa Telefonsäljföretag! Vi möter Monia och Rickard på Effective Communication i deras fina lokaler i Kista utanför Stockholm. Det är glad stämning och det bjuds på tårta. Rikard och Monia berättar om deras kvalitetsarbete. De berättar också om hur de resonerar kring arbetsplatsen, varför de är belägna där de är och hur viktig roll de har för alla unga människor som ska in i arbetslivet. Alla dessa faktorer och mer är viktiga ingredienser i det arbete som ledde till utmärkelsen Sveriges bästa telefonsäljföretag. 


Vi träffar också Mike och Kevin, två unga stjärnor som tog hem priset för Sveriges bästa telefonsäljare i år och förra året. Mike och Kevin berättar om sin syn på försäljning, deras arbete och varför de tror att just de vann priset. 


Guldkontakt är Sveriges främsta tävling för professionellt kundbemötande inom kundservice och sälj. Tävlingen är helt AI-baserad och du kan redan nu anmäla dig för 2023-års tävling. Läs mer på Guldkontakt.se.


För vem?

Öppet för alla. 


Plats:

Digitalt. Länk skickas till alla anmälda inför webinariet.


Praktiska detaljer:

Datum:16 september 2022Tid:

8.30–9.00

Plats:


Digitalt.
Länk skickas till alla anmälda inför webinariet.


Kostnad:

Kostnadsfritt och öppet för alla!

Anmälan:

KLICKA HÄR!

Frågor:

Kontakta Annika Svenle på annika.svenle@kontakta.se
eller 073 954 68 03