23
apr

Kontakta Webinar: Servicehandboken – inspiration till professionellt kundbemötande!

Kontaktas servicehandbok är Sveriges första handbok för professionellt kundbemötande och syftar till att inspirera och ge en grund till hur du och din organisation kan erbjuda professionell, förtroendeingivande och engagerad service till era kunder.

Kundupplevelse blir ett allt viktigare konkurrensmedel för företag, varumärken och organisationer. Erbjudande, priser, budskap och design går att jämföra och kopiera men själva upplevelsen i kundmötet behöver vara unikt. Det är i kundmötet företag har chansen att göra ett positivt avtryck och det är de små sakerna som skiljer bra service från service som gör skillnad.

För att behålla kunder behöver företag idag leverera bra service i varje kundmöte. Men för att kunderna ska bli ditt varumärkes ambassadör och marknadsförare behöver du leverera engagerad och förtroendeingivande service. Hemligheten bakom riktigt professionell service är att bli en riktigt bra kommunikatör.

Servicehandboken är framtagen tillsammans med Lilo, experter på wowservice och Kontakta har bjudit in dem till Kontaktas soffa för att prata mer om syftet, hur boken kan användas samt de olika hörnstenarna du behöver för att bli ett riktigt kundserviceproffs.

Praktiska detaljer:

Datum:23 april
Tid:08:30-09:00
Plats:Digitalt, länk skickas till dig som är anmäld.
Anmälan:Klicka här!
Kostnad:Kostnadsfritt och öppet för alla.


Vid frågor, kontakta Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se alternativt 0704 39 00 87.