11
maj

KontaktaAkademin Stockholm: Sälja bra eller sälja bäst!

Även om de flesta säljare idag vet vad som krävs för att lyckas är det alltid bra att påminnas om vad som verkligen skapar framgång hos en säljare. Om du gör jobbet grundligt, kommer du att lyckas!

Under en dag går vi igenom säljmetodiken steg för steg och kombinerar det med konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips. Till detta kommer gemensamma diskussioner, idéutbyte och en mängd inspiration. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer att ge ökad försäljningen för dig som individ och företaget.

Peppe Ekmark är en av Sveriges främsta profiler inom försäljning, med mer än 30 års erfarenhet av att själv bedriva framgångsrikt säljarbete. Trots bristande självförtroende som barn började Peppe sin resa mot att bli en framgångsrik säljare, ledare och entreprenör. Hans nyfikenhet och livslust har gett honom uthållighet och mod, något som är avgörande för att bli en bra säljare. Hans förmåga att bygga varma och hållbara relationer gav honom det lilla extra som gjort honom till en väldigt uppskattad säljare. Allt detta får du ta del av i denna utbildning!


Försäljningssuccén "Sälja bra eller sälja bäst" är boken av Peppe Ekmark som beskriver hur du blir en framgångsrik säljare och som ligger till grund för denna utbildning.

Praktiska detaljer : 

Datum:11 maj 2021 
Tid:09:00-16:30
Plats:David Bagares gata 9, 111 38 Stockholm 
Anmälan:Klicka här!

Kostnad:
Kontaktas medlemmar: 4 900 SEK
Ej medlem i Kontakta: 6 900 SEK


Vid frågor kontakta Linda Moser, linda.moser@kontakta.se eller på telefon 0704 39 00 87.

Välkommen!