18
okt

KontaktaAkademin Stockholm: Sälja bra eller sälja bäst!

Många säljare idag vet mycket om vad som krävs för att lyckas. Men … vill du sälja bra eller vill du sälja BÄST? Små saker gör stor skillnad och det skapar framgång hos en säljare. Om du gör jobbet grundligt, kommer du att lyckas!

Under en dag går vi igenom säljmetodiken steg för steg och kombinerar det med konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips. Till detta kommer gemensamma diskussioner, idéutbyte och en mängd inspiration. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer att ge ökad försäljningen för dig som individ och företaget. Du kommer gå från att sälja bra till att sälja BÄST!


  • Vad blir vinsten för kunden? Vad blir vinsten för dig?
  • Hur förbereder du dig innan det där första samtalet?
  • Hur gör du en effektiv och vinnande behovsanalys?
  • Hur presenterar du din produkt?
  • Hur hanterar du invändningar?

Dessa frågor och mycket mer kommer du få svar på under denna dag. Du som ny säljare får en hel del ny och avgörande kunskap för ditt yrke och du som erfaren säljare kommer få med dig mängder av aha-upplevelser och tips för att göra dig till en ännu bättre och mer effektiv säljare.


Peppe Ekmark är en av Sveriges främsta profiler inom försäljning, med mer än 30 års erfarenhet av att själv bedriva framgångsrikt säljarbete. Trots bristande självförtroende som barn började Peppe sin resa mot att bli en framgångsrik säljare, ledare och entreprenör. Hans nyfikenhet och livslust har gett honom uthållighet och mod, något som är avgörande för att bli en bra säljare. Hans förmåga att bygga varma och hållbara relationer gav honom det lilla extra som gjort honom till en väldigt uppskattad säljare. Allt detta får du ta del av i denna utbildning!

Försäljningssuccén ”Sälja bra eller sälja bäst” är boken av Peppe Ekmark som beskriver hur du blir en framgångsrik säljare och som ligger till grund för denna utbildning.


För vem?

Denna utbildning riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Är sälj ditt huvudsakliga uppdrag eller är det del av ditt uppdrag på kundservice att också sälja? Utbildningen passar er båda. Kanske är du ny som säljare och kanske är du en erfaren säljare. Denna utbildning riktar sig till alla som jobbar med just försäljning.


Praktiska detaljer : 

Datum:18 oktober 2022 
Tid:09:00–16:30
Plats:David Bagares gata 9, 111 38 Stockholm 
Anmälan:Klicka här! 

Kostnad:
Kontaktas medlemmar: 3 900 SEK
Ej medlem i Kontakta: 5 900 SEK


Vid frågor kontakta Annika Svenle, annika.svenle@kontakta.se eller på telefon 073 954 68 03.


Välkommen!