1
feb

KontaktAkademin: Sälja bra eller sälja bäst! (Digitalt)

Nu kan vi på Kontakta äntligen lansera Peppes populära säljutbildning digital. De 10 steg som utbildningen bygger på är uppdelad i moduler så du som går utbildningen studerar och reflekterar i egen takt. Missa inte tillfället att bli Sveriges bästa säljare.

Även om de flesta säljare idag vet vad som krävs för att lyckas är det alltid bra att påminnas om vad som verkligen skapar framgång hos en säljare. Om du gör jobbet grundligt, kommer du att lyckas!

Under en period om 8 veckor går vi igenom säljmetodiken steg för steg i olika moduler och kombinerar det med konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips. Till detta även en mängd inspiration. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer att ge ökad försäljningen för dig som individ och företaget. Du studerar själv eller ihop med en kollega i din egen takt.

Peppe Ekmark är en av Sveriges främsta profiler inom försäljning, med mer än 30 års erfarenhet av att själv bedriva framgångsrikt säljarbete. Trots bristande självförtroende som barn började Peppe sin resa mot att bli en framgångsrik säljare, ledare och entreprenör. Hans nyfikenhet och livslust har gett honom uthållighet och mod, något som är avgörande för att bli en bra säljare. Hans förmåga att bygga varma och hållbara relationer gav honom det lilla extra som gjort honom till en väldigt uppskattad säljare. Allt detta får du ta del av i denna utbildning!

Försäljningssuccén "Sälja bra eller sälja bäst" är boken av Peppe Ekmark som beskriver hur du blir en framgångsrik säljare och som ligger till grund för denna utbildning.


Datum:1 feb
Tid:Du väljer din egen studietakt men har tillgång till materialet i 8 veckor. 
Plats:Digitalt
Anmälan:Klicka här!
Kostnad:3 900 kr för Kontaktas medlemmar
5 900 kr för icke medlemmar

Vid 5 eller fler deltagare från samma företag mejla för offert.
Moms tillkommer.


Vi kommer ha flera starter under våren, hör av dig om du vill planera så det passar just dig och din organisation.

Vid frågor kontakta Linda Magnusson, linda.magnusson@kontakta.se eller på telefon 0704 39 00 87.