6
apr

KontaktAkademin Stockholm – Medlyssning för bättre resultat!

Medlyssning är nyckeln till att få veta vad som verkligen utspelar sig i samtalen när era kunder och ert företag möts. De flesta arbetar med medlyssning på ett eller annat sätt. I denna utbildning får du lära dig att ta medlyssningen till en ny nivå, som ger nöjdare medarbetare och bättre måluppfyllelse!

Medlyssning i kundservice eller telefonförsäljning är ett utmärkt sätt att säkerställa en väl fungerande verksamhet med hög kundnöjdhet. Att arbeta med professionell medlyssning är ett därför ett viktigt verktyg för dig som ledare när du brinner för att hjälpa era kunder och vill bli ännu bättre. Du vill att era medarbetare i kundservice alltid ska nå sina mål eller era innesäljare alltid ska sälja med hög kvalitet. Dina medarbetare ska trivas och känna att de gör ett bra jobb!


Vikten av att arbeta med medlyssning

Medlyssning är ett verktyg för dig som vill jobba med exempelvis kundnöjdhet, ökad försäljning och/eller ökad effektivitet. Genom att lära dig identifiera vad som påverkar resultat kan ni leverera ett ökat värde till era kunder och den egna organisationen.

KontaktAkademin erbjuder dig som arbetar som ledare i kundservice eller med telefonförsäljning en utbildning som ger dig förståelse för hur ni ska använda medlyssning som ett stöd i den dagliga verksamheten. Du kommer ges möjlighet att upptäcka många av fördelarna med fungerande medlyssningsmetoder och hur dessa kan komma till användning för dig och dina medarbetare.


Innehåll:

  • Datainsamling: Hur du samlar in relevant data för analysunderlag genom medlyssning. Vad är viktigt att tänka på när du jobbar med inspelade filer och vad är viktigt att tänka på när du använder röstteknologi för att transkribera samtalen?
  • Urval: Hur du gör ditt urval, ex vem du ska lyssna på och hur många samtal du behöver för att kunna göra fullgod analys och skapa grund för eventuella aktiviteter
  • Medlyssningsmall: Verktyg för att ta fram en medlyssningsmall, vad du ska mäta och hur du vidareutvecklar denna.
  • Aktiviteter: Så analyserar du information från medlyssningar samt skapar aktiviteter som följer upp detta.
  • Processer: Så hjälper medlyssning dig att mäta processer och säkra processefterlevnad.
  • Utbildning: Medlyssning som verktyg att utveckla utbildningsprocessen
  • Måltal: Medlyssning för att nå uppsatta mål för exempelvis försäljning eller hanteringstid?Till vem riktar sig utbildningen?

Antingen har ni redan kommit igång med medlyssningsarbetet och behöver inspiration för att komma vidare eller så är ni precis i starten av detta arbete. Utbildningen lämpar sig utmärkt för exempelvis teamledare/coach, kundserviceansvarig, kvalitetsansvarig eller liknande.


Hur bedrivs utbildningen?

Utbildningen består av en heldag med föreläsning, som varvas med grupparbete och diskussion där du själv förväntas delta och engagerar dig. Utformningen anpassas till viss del efter den unika kombinationen av deltagare samt situationer från respektive företag. Det blir med andra ord ett utmärkt tillfälle att diskutera och utbyta erfarenheter utifrån olika perspektiv!


Praktiska detaljer: 

Datum:6 april 2022
Tid:09:00-16:00
Plats:David Bagares gata 9, 111 38 Stockholm 
Kostnad:3900 SEK för medlemmar i Kontakta  (vid 4 eller fler deltagare från samma företag maila för offert) Moms tillkommer.
5900 SEK för icke medlemmar i Kontakta
Anmälan:KLICKA HÄR!


Vid frågor kontakta Linda Moser, linda.moser@kontakta.se eller på telefon 0704 39 00 87. 


Välkommen!