1
sep

Malmö : Välkommen till en exklusiv Kun(d)skapsdag endast för er som arbetar inom kommun!

Att prata om värdecenters är en tydlig trend inom kontaktcentervärlden. Hurra säger vi! Vi möter dagligen kontaktcenters som har kun(d)skap som verkligen kan göra skillnad för organisationen!

Att nå ut med kunskapen och insikterna och skapa en förändring kan ibland var knepigt. Du har kanske själv upplevt att du både talar inför döva öron eller att det trots glada tillrop och instämmande nickar inte händer något? Kontakta i samarbete med Telemanagement vill därför bjuda in dig till en exklusiv kun(d)skapsdag för dig som vill nå ut och göra skillnad.

Målgrupp: Kontaktcenterchefer samt de personer som arbetar som gruppledare, teamleaders och verksamhetsutvecklare i ett kontaktcenter inom kommun

Agenda : 

13:00-13.45 Så presenterar ni det ni redan vet och kan! – Telemanagement leder ett inspirationspass som fokuserar på hur du kan presentera fakta och insikter på ett sätt som får dina mottagare att förstå och lyssna.

13:45 – 14:30 Workshop – Dela med dig av och ta del av goda exempel från andra utifrån inspirationspass

14:45 – 15:20 Så paketerar ni det ni redan vet och kan! – Telemanagement leder ett inspirationspass som fokuserar på hur du kan paketera fakta och insikter på ett sätt som får dina mottagare att förstå och lyssna.

15:20-16:00 Workshop – Dela med dig av och ta del av goda exempel från andra utifrån inspirationspass


Praktiska detaljer:

Datum:

1 sep 2020

Tid:

13:00-16:00

Plats:

Återkommer om plats men centralt i Malmö

Anmälan:

Klicka här! eller skicka en anmälan till anmalan@kontakta.se

Kostnad:

Kostnadsfritt! Vi debiterar 500 SEK + moms vid utebliven närvaro.


Vi frågor kontakta Linda Magnusson på Linda.magnusson@kontakta.se alternativt 0704 39 00 87.

OBS: I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid den angivna tidpunkten kommer vi att genomföra en riskbedömning och vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi kommer bland annat att uppmana personer med förkylningssymtom att stanna hemma och möblera med stort avstånd mellan varje person.

Välkommen!