8
maj

Kontakta Webinar: Så organiserar vi oss för framgångsrika kundmöten!

Vi välkomnar till Kontaktas webinar i samarbete med Uclarity. Ett framgångsrikt kundmöte i en kundmötesintensiv verksamhet handlar om värdeskapande processer, samarbeten och relationer som skall generera rätt och positiva känslor hos kunden. Uclaritys Annica Ronquist delar med sig av flera framgångscase som inspirerar att tänka nytt!

För att ge bra kundservice behöver all personal i företaget ha rätt inställning och attityd. Det måste också finnas transparens i informationsflödet som sker i olika kanaler och processer. Organisationen behöver också motsvara förväntningar både från insidan och utsidan. Alla delar behöver ständigt prövas, utmanas och utvecklas för att möta morgondagens kundmöte och generera kundnytta.

Hur gör man i en allt snabbare utveckling kring digitalisering och ökad komplexitet i kunders krav? Och behöver vi all avancerad teknik för att kunna leverera excellent kundservice?

Du får veta mer om:

  • Hur viktigt det är att vara lika bra på insidan som utsidan för att få förtroende
  • Hur struktur och organisering kan spela en avgörande roll
  • Hur teknik och process kan anpassas till människan
  • Hur man lyckas med digitala kundmöten ur ett organisatoriskt perspektiv men också i kristider som dessa – vilka möjligheter och utmaningar ställs man inför vid omställning till hemmakontor?


Föredragande: 
Annica Ronquist, Senior Consultant Uclarity AB. Annica arbetar som kundmötesstrateg hos Uclarity och hjälper bolag med den digitala kundresan. Annica har lång erfarenhet av ledarskap och utveckling av digitala kundtjänstorganisationer.

Om Uclarity
Uclarity består av seniora konsulter med mångårig erfarenhet från IT, telekom och verksamhetsrådgivning. Uclaritys kompetenser sträcker sig från strategisk rådgivning, upphandling, teknisk arkitektur till lansering av digitala möten och digitalt arbetssätt.

Praktiska detaljer:

Datum:8 maj 2020
TidKl 08.30 - 09.00
Plats:Digitalt och länk skickas inför mötet till anmälda.
Pris:Kostnadsfritt
Anmälan: KLICKA HÄR! 


Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Magnusson på Linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87