29
jan

Medlems- och säljansvarig till Föreningen Kontakta

Kontakta söker medlems- och säljansvarig med huvudansvar för att arbeta med våra medlemmar samt försäljning av medlemskap i föreningen tillsammans med ansvar för medlemsrelationer och evenemang i hela Sverige.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är försäljning av medlemskap, utbildningar och evenemang. Dokumenterad erfarenhet av försäljning är därför ett krav.

I ditt uppdrag ligger att skapa och upprätthålla goda kontakter med våra medlemsföretag för att på så sätt bygga långsiktiga relationer med dem som är viktigast för oss, våra medlemsföretag. Det är därför av vikt att förstå den verksamhet Kontaktas medlemmar bedriver. Du behöver därför ha arbetat några år i ledande befattning inom kundservice och/eller telefonförsäljning, för att du med egna erfarenheter ska kunna möta våra medlemmar med kunskap och förståelse för deras verksamheter och vardag.

Du kommer att ansvara för marknadsföring av Kontakta, våra evenemang och utbildningar. I rollen ingår också helhetsansvar för Kontaktas evenemang och externa kommunikation. Du kommer att ha ett övergripande ansvar att planera och genomföra våra medlemsaktiviteter, för att på så sätt sprida information och kunskap samt bygga nätverk mellan medlemmar i hela landet.

Vi erbjuder ett arbete i en inspirerande och utmanande miljö där du får möjlighet att arbeta med frågor och arbetsuppgifter som driver utveckling inom kundservice och telefonförsäljning på den svenska marknaden och internationellt. Kontakta är en liten organisation, varför du som person och din prestation blir väldigt viktig för föreningens utveckling och framgång. Arbetsuppgifterna kommer att växla och det är fokus på att vara lösningsorienterad. Samtidigt som du ska vara representativ i de fina rummen, behöver du vara beredd att kavla upp ärmarna och ”hugga i” när så behövs.

Avgörande egenskaper hos dig som söker tjänsten:

  • Driven, egen motor, självgående, ta egna initiativ
  • Säljorienterad
  • Egen organisering och strukturerad
  • Social, intresserad av människor, nätverkande
  • Kundinriktning, förstå kundens behov och kunna dessa omsätta i idéer
  • Kommunikativ, representativ
  • Resultatinriktad

Det som präglar arbete i en organisation är att allt vårt arbete utgår från våra medlemmar och görs för våra medlemmar. För att trivas i organisationen och i rollen ser vi att det är viktigt att drivas av stark lojalitet mot sina arbetsuppgifter och vilja att arbeta långsiktigt.

Arbetsplats Stockholm. Resor över hela Sverige för att besöka medlemsbolag och genomföra evenemang ingår i tjänsten.

Kontakta är en bransch- och intresseorganisation för alla företag som arbetar med kundservice och försäljning på distans – i sin kundservice, på försäljningsavdelningen eller på uppdrag åt andra företag. Genom politikerpåverkan, engagemang i lagstiftningsfrågor, utveckling av affärsetiska normer och regler arbetar Kontakta för att hjälpa sina medlemmar att skapa och utveckla grundläggande förutsättningar för att genomföra ännu bättre affärer i framtiden. Vi är den enda företrädaren för kundservice och telefonförsäljning i Sverige, på marknaden, i politiska frågor och i media.

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till tina.wahlroth@kontakta.se och sista ansökningsdag är 16 februari 2024.

OBS! Endast ansökningar på svenska kommer att hanteras.

Vid frågor kontakta:
Tina Wahlroth
VD Kontakta
0735 66 55 22