20
nov

Indicate me stärker sin position med ny samarbetspartner

På bara två år har Indicate me byggt upp en stark kundbas med välkända varumärken så som PayEx, Ving och Nelly – för att bara nämna några. Nu stärker Indicate me sin position ytterligare genom att inleda ett nytt samarbete med Genesys.

I syftet att nå fler potentiella kunder på andra marknader än den svenska har Indicate me den senaste tiden analyserat möjliga samarbetspartners.

- Indicate me är ett ungt bolag med ett starkt moderbolag och koncern i ryggen. Vår kundbas har växt snabbt, men vi vill nå ut till fler på marknaden och även vidga oss internationellt, berättar Lina Bjelkmar, VD Indicate me.

Vidare berättar Lina.
- Vi tror att ett effektivt sätt för att fortsätta att växa är att samarbeta med stora och etablerade partners. Här är Genesys ett självklart val. Genesys är världsledande inom kommunikationslösningar för bättre kundupplevelser och har över 11,000 kunder i 100+ länder. Vi anser helt enkelt att Genesys är en av de starkaste leverantörerna på marknaden .

Komplement till PureCloud, PureEngage och PureConnect
Samarbetet med Genesys kommer att innebära att de kan erbjuda sina kunder uppföljningssystemet från Indicate me som ett komplement till deras egna contact center plattformar PureCloud, PureEngage och PureConnect.

- Genesys tror på partnerskap och att vi blir bättre tillsammans. Det låter ju självklart, men min erfarenhet är att det är alldeles för många bolag som är rädda för konkurrens och transparens, vilket gör att de missar möjligheten att utvecklas genom samarbete. Genesys vill ha oss som partner för de vet att om de erbjuder en helhetslösning till sina kunder så bidrar det till högre kundnöjdhet och ökad lojalitet, berättar Lina.

https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/indicate-me-staerker-sin-position-med-ny-samarbetspartner-2943709?utm_campaign=send_list