29
jan

Aller medias kundservice får internationell utmärkelse

Aller medias kundservice har fått utmärkelsen ”Best Contact Centre of 2020”, i Best Contact Centre of 2020 award bland över 1 000 deltagande företag från hela Europa

– Vi är väldigt stolta och glada över den här utmärkelsen! Under de senaste fem åren har vi arbetat systematiskt och målmedvetet för att nå den höga nivå som vi idag har och den här utmärkelsen är ett kvitto på att vi har lyckats, säger Fredrik Löfgren, Customer Service Manager, på Aller media.

Bakom utnämningen står Puzzel, en global teknikleverantör av molnbaserade kontaktcenter. Motiveringen lyder:
”Det gläder oss att utse Aller Media till vinnare av Contact Center of the Year Award 2020. Aller Media ger en pålitlig och effektiv kundupplevelse. De har visat bästa praxis i alla viktiga cx-discipliner för kontaktcenter under 2020. De har inte bara försett sitt team med rätt verktyg för att arbeta effektivt, utan även skapat en kultur där människor uppmuntras att lära och växa. Engagerade medarbetare som uppskattas för sitt jobb levererar också en kundupplevelse i världsklass.”

– Som alltid är det först och främst våra kunder som avgör kundupplevelsen. Med det sagt så väger det förstås tungt att utses bland över tusen företag i Europa. Vi har reformerat och utvecklat Aller medias kundservice från grunden och våra främsta framgångsfaktorer är engagemanget i medarbetare och ledarskap, kommunikation, kultur samt teknik och system. För den sistnämnda har Puzzel varit en strategiskt viktig partner till oss under hela vår förändringsresa. De känner oss och vår affär väldigt väl, därför värmer motiveringen till denna utmärkelse lite extra, säger Fredrik Löfgren, Customer Service Manager på Aller media.

För två år sedan vann Aller medias kundservice GuldKontakt, Sveriges största tävling för professionellt kundbemötande.

För mer info vänligen kontakta:
Fredrik Löfgren, Customer Service Manager
070-250 91 91
fredrik.lofgren@aller.com

https://www.mynewsdesk.com/se/allermedia/pressreleases/aller-medias-kundservice-faar-internationell-utmaerkelse-3068400