12
jun

Arne Weinz ny styrelseordförande i GoExcellent

Ett av de största contact centerföretagen i Norden får en ny styrelseordförande. Den nuvarande ordföranden, Patrik Winkvist, trappar ner och blir nu ordinarie ledamot i styrelsen.

Arne Weinz, som är en av de största ägarna i GoExcellent, har fram tills nu verkat som ordinarie ledamot i styrelsen. Han har varit verksam i branschen sedan 1991 då han tillsammans med Johan Holm startade Nordens första callcenter, Datasvar. Arne Weinz har också en bakgrund som vd för Excellent Group och GoExcellent Group.

- Det bolag som vi tog över för drygt tre år sedan var ett vildvuxet bolag i akut kris. Under Patriks tid som styrelseordförande har vi förvandlats till ett trimmat företag med strikt kund- och lönsamhetsfokus. Nu fortsätter vi styrelsearbetet i samma goda anda som tidigare, säger Arne Weinz.

- Arbetet som styrelseordförande tar mycket tid i anspråk. Jag är 66 år och vill kunna ägna mer tid åt familjen, säger Patrik Winkvist.

För mer information kontakta
Moniqa Löfstedt, Informationschef, GoExcellent, 072-201 97 41, moniqa.lofstedt@goexcellent.com   

Om GoExcellent
GoExcellent Group är specialiserat på att driva contact centers i Norden. Med ca 25 miljoner kundkontakter per år, en omsättning på 90 miljoner euro, verksamhet på 13 orter och 2 500 personer på lönelistan har GoExcellent blivit en av de största contact centerspecialisterna i Norden. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, DNA, Fortum, PlusTV, RiksTV och Telia. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm och man har contact centers i bland annat Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stockholm och nio andra orter i Finland och Sverige. Genom att ge våra medarbetare rätt kompetens, teknologi och processer blir våra kunder mer framgångsrika.