29
jun

40 nya jobbtillfällen på GoExcellent i Piteå

Det är en förväntad expansion av ett kundtjänstuppdrag på GoExcellent, som kan komma att innebära drygt 40 nya arbetstillfällen i Piteå. Rekrytering, som sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, påbörjas i sommar och utbildningen planeras att starta i september.

Uppdraget är av supportkaraktär inom data och it och sysselsätter för närvarande 60 personer som tillhandahåller teknisk support på de fem nordiska språken, danska, finska, isländska, norska och svenska.  Efter sommaren väntas uppdraget växa och gruppen utökas med drygt 40 personer.

 – GoExcellent är en stor och viktig arbetsgivare för Piteå, och det här är ytterligare ett bevis på det. 40 nya jobb betyder mycket för oss. Jag är också extra glad över att GoExcellent även samarbetar med Arbetsförmedlingen när det gäller rekryteringen säger Peter Roslund kommunstyrelsens ordförande i Piteå.

 GoExcellents koncernchef, Terje Andreassen, som för bara några veckor sedan expanderade i Östersund, är mycket nöjd. Han menar att grunden för framgången är en nöjd personal.

 – En kompetent och nöjd personal gör bra resultat och bäddar för expansion av ett kundtjänstuppdrag. När det gäller att rekrytera personal till så många tjänster är det viktigt med en bra samarbetspartner och det har vi i Arbetsförmedlingen, säger han.