25
apr

Concentrix + Webhelp byter namn till Concentrix

Bolagets nya identitet befäster positionen som ledande global tech - och serviceorganisation som driver och stärker framtidens varumärken

NEWARK, Kalifornien, 22 april 2024 (GLOBE NEWSWIRE)

Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), en global teknik och tjänsteledare som har verkat under varumärket Concentrix + Webhelp, tillkännagav idag sin övergång till namnet Concentrix som en fortsatt utveckling av sitt varumärke.

Namnet Concentrix är baserat på ett koncept med koncentriska cirklar, vilket speglar företagets fokus på att alltid hålla sina medaretare och kunder i centrum, ett koncept som är lika relevant idag som det var när namnet etablerades. Den nydesignade visuella identiteten representerar den teknologi och de transformativa lösningar som Concentrix levererar för att stärka framtidens varumärken.

Förnyelsen av varumärket förstärker företagets fortsatta engagemang för att sammanföra en omfattande och enastående portfölj av lösningar. Med en utökad bredd av generativa AI lösningar, digitala möjligheter och värdeskapande tjänster menar företaget att det aldrig har varit bättre positionerat för att leverera helt integrerade end to end lösningar över hela företaget, i snabbhet och skala.

"Med detta nya varumärke stärker vi vår position som ett ledande teknik- och tjänsteföretag som är människocentrerat, teknikdrivet och intelligensdrivet", säger Chris Caldwell, VD och koncernchef för Concentrix. "Oavsett om det handlar om att designa varumärkes-upplevelser som är ”Game-changing”, bygga och skala upp säker AI-teknologi eller stärka digital verksamhet så samlar vi helt integrerade lösningar som löser våra kunders tuffaste affärsutmaningar."

Idag drar över 2000 uppdragsgivare nytta av Concentrix robusta, geografiskt välbalanserade ”footprint”, uppbackat av globala ramverk i kombination med lokal marknadsexpertis. Detta tillsammans med en portfölj av kapacitet och förmågor i världsklass anpassad för att designa, bygga och driva de banbrytande lösningarna som företaget levererar.

För att lära dig mer om Concentrix, besök concentrix.com.

This is a translation of a press release issued by Concentrix Corporation on April 22, 2024.

Arvid Svensk
Nordic Region Managing Director,
arvid.svensk@concentrix.com